Legyen számodra egyszerű a SalesAutopilot!

nap
óra
perc

Az infotermékek értékesítése az egyik legnagyszerűbb értékesítési módszer. Szinte passzívan hozza a bevételt, amíg te az újabb termékeden dolgozol.

A tréningen megtanulod, hogyan építs fel egy olyan értékesítési rendszert, ami éjjel-nappal neked dolgozik, akár a következő termékeden dolgozol, akár alszol.

Infótermékes bizniszek automatizálása

Időpont: 2024. január 24. 9:00-16:00

Helyszín: Online

SalesAutopilot szint: Alapszintű eCommerce képzés

Elvárt SalesAutopilot szint: Az “Eredményes e-mail marketingrendszer kiépítése SalesAutopilot-tal” tréning tudásanyaga.  Lista, űrlap, levelek és időzítés létrehozása, beállítása.

Képzési forma: gyakorlatközpontú, kiscsoportos (maximum 6 fő), élő képzés

Neked szól,

 • ha szeretnél egy önműködő értékesítési rendszer kiépíteni
 • ha már eleged van a sok adminisztrációból, papírmunkából, ami a termékértékesítéssel jár.
 • ha szeretnéd, hogy akkor is pörögjön a business, ha te nem ülsz a gép előtt.

Amiről szó lesz:

 • az értékesítési rendszer felépítéséről
 • a bankkártya-elfogadó és a számlázó szolgáltató kiválasztásáról, integrációjáról
 • A különböző fizetési módokhoz tartozó tranzakciós levelek beállításáról

A nap végén egy kész értékesítési rendszer lesz a fiókodban, ahova már csak a szövegeket kell beírnod, és indulhat az értékesítés6

Tréning értékelés átlag 9,75 pont

9.7/10

Net Promoter Score:

NPS 100%

Képzési tematika

1. Mi az infótermék, és miért szeretjük nagyon?

2. Webshop vagy SalesAutopilot?

3. Értékesítési rendszer tervezése

4. Értékesítési rendszer kialakítása

   • Megrendelő lista létrehozása
   • Bankkártya-elfogadók integrálása
   • Számlázási szolgáltató integrálása
   • Megrendelő űrlap létrehozása
   • Tranzakciós levelek beállítása
   • Kuponok a SalesAutopilotban

5. Kérdések

Harmat Ákos

SalesAutopilot szakértőként abban segítek neked, hogy megértsd a SalesAutopilot nagyszerűségét, és megtanítom, hogy készségszintű használatával a vállalkozásod szárnyaljon, te pedig felszabadulj.

Harmat Ákos

Ki vagyok én?

Harmat Ákos vagyok, cégautomatizálási és SalesAutopilot (SAPI) szakértő, oktató, tréner, rugby edző, ex rugby válogatott játékos, és sok-sok további sportág szakirányú edzője. Önműködő rendszerek megvalósítója, kivitelezője, tanácsadója.

25 éve foglalkozom oktatással. Tanítottam általános iskolában, egyetemen és felnőttképzésben is. Mindig mindenkinél megtalálom a megfelelő hangot és módszert, hiszen az éltet engem, hogy a képzés végén valódi, gyakorlati tudással álljon fel a tréningről a résztvevő.

A SalesAutopilotot 2014 óta használom saját vállalkozásaimban. Sok időt és idegességet spóroltak meg nekem az automatizált rendszereim. Mindig nagy öröm az értékesítési tölcséreim kiváló eredményeit böngészni. E rendszereknek köszönhetően a 8 órás munkahely mellett is tudtam működő vállalkozást vezetni.

2016. augusztusától 2019. augusztusáig a SalesAutopilot belső munkatársaként dolgoztam az Ügyfélsiker csapatban. Személyesen trénerként is találkozhattak velem a felhasználók, több tucat Tudásbázis bejegyzéssel segítettem az ügyfelek gyors elindulását, Technical Support Specialist munkakörben pedig az ügyfelek technikai elakadásaiban segítettem.cégutomatizálási 

Küldetésem:

Abban segítek neked, hogy megértsd a SalesAutopilot nagyszerűségét, és megtanítalak arra, hogy készségszintű használatával a vállalkozásod szárnyaljon, te pedig felszabadulj.
Segítek, hogy

 • amikor belépsz a SalesAutopilotba, minden egyszerű és érthető legyen.
 • magabiztosan kezeld az egyik legnépszerűbb hazai marketing és cégautomatizálási szoftvert.
 • hatékony, eredményes, önműködő értékesítési rendszert alakíts ki.
 • több időt tudj tölteni a családoddal, gyerekeiddel, mert a SalesAutopilot új munkatársként, akár éjszaka is dolgozik neked.

Rólam mondták

Ákos egyszerűen, érthetően magyarázta el a rendszer alapjait. Úgy is sikerült később boldogulom, hogy korábban nem használtam hasonló rendszert. A kiépített automatizált folyamatok viszont rengeteg adminisztrációs terhet levesznek a vállamról! Már teljesen önműködő a workshop jelentkezés folyamata is, és az ajándékkártya vásárlásnál sincsen semmi dolgom, csak amit szeretek, a tanácsadást kell elvégeznem.
Végtelen türelemmel és szakértelemmel válaszolt minden "szőke" kérdésemre. Nélküle sehol nem lenne a rendszerem. Ő készítette el a hírlevélküldő rendszeremet, nekem csak a leveleket kell megírnom. Integrálta a webshopomat a SalesAutopilot-tal és megoldotta, hogy a Webshippy automatikusan kiszállítsa a könyveket, és ne kelljen nekem semmit csinálnom.
Szívből ajánlom Ákost. 1 évig dolgoztunk együtt a SAPI-nál, és utána mint ügyfélszolgálatos is sokat segített, mikor kivitelezőként bármilyen kérdésem, technikai probléma adódott. Nagyon jól tanít, és mivel ő maga is használja a szoftvert, ezért látja felhasználói szemmel is, mi az a gyakorlati és elméleti tudás, amit át kell adni. A türelme legendás, és igazi csupaszív oktató. Aki szeretné megtanulni a SaPI-t, nála jó kezekben lesz. 🙂

2023. december 31-ig 59 900 Ft helyett 49 000 Ft

További képzéseimről ezen a linken találsz információt.

© All rights Reserved. CFÉ Kft. – Harmat Ákos

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!