Legyen számodra egyszerű a SalesAutopilot!

Miről olvashatsz ezen az oldalon?
Kattints, ha valamelyik érdekel!

A Küldetésem

Segítek, hogy

  • amikor belépsz a SalesAutopilotba, minden egyszerű és érthető legyen.
  • magabiztosan kezeld az egyik legnépszerűbb hazai marketing és cégautomatizálási szoftvert.
  • hatékony, eredményes, önműködő értékesítési rendszert alakíts ki.
  • több időt tudj tölteni a családoddal, gyerekeiddel, mert a SalesAutopilot új munkatársként, akár éjszaka is dolgozik neked.

Ki az a Harmat Ákos, és miért tud segíteni neked?

Harmat Ákos vagyok, boldog hatgyermekes édesapa, SalesAutopilot (SAPI) szakértő, oktató, tréner, rugby edző, ex rugby válogatott játékos, és sok-sok további sportág szakirányú edzője. Önműködő rendszerek megvalósítója, kivitelezője, tanácsadója.

25 éve foglalkozom oktatással. Tanítottam általános iskolában, egyetemen és felnőttképzésben is. Mindig mindenkinél megtalálom a megfelelő hangot és módszert, hiszen az éltet engem, hogy a képzés végén valódi, gyakorlati tudással álljon fel a tréningről a résztvevő.

Oktatói munkáim

  • Dunaújvárosi főiskola
  • Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara
  • Szegedi Tudományegyetem
  • Marianum Általános Iskola
  • 2F és InterPC Iskola

2016. augusztusától a SalesAutopilot belső munkatársaként dolgoztam az Ügyfélsiker csapatban. Személyesen trénerként is találkozhattak velem a felhasználók, több tucat Tudásbázis bejegyzéssel segítettem az ügyfelek gyors elindulását, Technical Support Specialist munkakörben pedig az ügyfelek technikai elakadásaiban segítettem.

2019. őszétől pedig SalesAutopilot külsős tanácsadóként, oktatóként és rendszerépítőként segítem a vállalkozókat. 

A storym: Gyomorgörcstől a megnyugvásig

Lassan 25 éve tartok hobbiból sportrendezvényeket. A 2010-es évektől kezdve az új szerelmem a Crossfit versenyek szervezése volt. Csodálatos ez a sportág, szinte mindenki megtalálja a számára megfelelő szintet, ahol küzdhet a többiek ellen, és legyőzheti legnagyobb ellenfelét, saját magát! Nem csoda, hogy hazánkban is hamar népszerűségre tett szert, és bele is kezdtem a hazai versenyek szervezésébe. Mivel itthon először én foglalkoztam ezekkel a megmérettetésekkel, nem volt igazán jó példa arra, hogy milyen módon célszerű a nevezést, az online selejtezők eredményének leadását, és magát a verseny adminisztrációját vezetni. A helyzetet csak bonyolította, hogy négy év alatt a csapatommal eljutottunk odáig, hogy több, mint száz versenyző versenyzett, 6 kategóriában, ami hatalmas adminisztrációs teher volt.

Akkoriban a “jól bevált” google formot használtam, ezen keresztül érkeztek a nevezések. Ezután egy google táblázatba szépen manuálisan minden egyes lépést berögzítettem:

Kiküldtem a köszönő levelet, amelyben benne volt a számlaszámom, ahova vártam az utalást. Ha a pénz beérkezett, akkor egy újabb oszlopban jelöltem a beérkezés dátumát, majd szépen kézzel új oszlop – számlázni, újabb oszlop – a számlát nyomtatni. Ha a pénz nem érkezett be, akkor manuálisan egyesével ki kellett küldeni az emlékeztetőket (következő oszlop). A rendezvény előtt már nem bírtam egyesével küldeni a fontos információkat, így cc-ztem mindenkit (oszlop, ahol mindenkit bejelöltem), ami természetesen adatvédelmi szempontból nem túl helyes. Ráadásul a gmail is tömeges levélküldésnek tekintette, így a levelek nagy része spam mappába került. Emiatt jó pár telefonhívás érkezett, ahol szépen szóban el kellett mondanom a lényeget, bizakodva, hogy nem felejtettem ki semmi fontosat.

A versenyhelyszínre egy csomó papírral érkeztem, több száz számlával, aminek a felét kidobhattam, mert nem kellett, a másik felénél pedig módosítást kértek. Még jó, hogy volt nálam nyomtató, így a manuális sztornózás után újra kiállíthattam és kinyomtathattam a számlákat. A verseny szépen lezajlott, majd óriási lelkierő kellett ahhoz, hogy kiküldjem a feedback kérdéseket, amik csak tovább növelték az oszlopok számát a táblázatomban.

Ez ismétlődött hónapról – hónapra, és a csodás hobbiból egy gyomorgörcsöt okozó nyűg lett. Már nem volt kedvem nekiállni szervezni, már utáltam a versenynaptár összeállítását, amikor 2014-ben az egyik barátom kimondta a varázsigét: “ Miért nem próbálod ki a SalesAutopilot? Úgyis ingyenes az elején.”

Elkezdtem felépíteni a rendszeremet, kihasználtam a SalesAutopilot fantasztikus Tudásbázisát, és másfél óra alatt kész volt a teljes adminisztrációs rendszerem. “Szerencsém volt”, hiszen a levélsablonok megvoltak, egy webshop miatt volt már bankkártya-elfogadó szerződésem, de akkor is…… MÁSFÉL ÓRA – néha egy-egy versenyzővel foglalkoztam ennyit.

Nézzük, mit is tudott ez a rendszer:
SalesAutopilot-os űrlapon érkezett a nevezés, ki lehetett választani a kategóriát, és a legfontosabb kérdéseket kötelező volt megválaszolni.
A fizetés bankkártyával történt, teljesen automatizálva, a számlát is elkészítette a rendszer, és automatikusan ki is küldte a legfontosabb tudnivalókkal.
A rendezvény előtti leveleket CTRL+C – CTRL+V-vel egyszer elkészítettem, és utána minden rendezvényre automatikusan kiküldésre kerültek.
A rendezvény után a feedback folyamat is automatizált volt, amelynek része volt a Facebook-os ajánlás is.

A legszebb azonban az volt, hogy ez a rendszer a következő rendezvényen is működött: csak a dátumokat kellett átírnom, és automatikusan futott minden a következő versenyen ugyanúgy.

Felszabadultam… Végre újra azt csináltam, amit szeretek: versenyt szerveztem, és nem vesztem el a sok-sok adminisztrációban. Már csak azt kellett kitalálnom, hogy mihez kezdjek a sok felszabadult időmmel. De ez már egy másik történet …..

DigitalMarketer végzettségeim

CVO

Customer Value Optimization Specialist

CMS

Community Management Specialist

Mastermind csapatom

Sokszor van olyan izgalmas kihívás a SalesAutopilot rendszerek építése, az oktatási anyagok készítése során, amit jó, ha megbeszélek más kivitelezőkkel.

Van egy nagyon jó mastermind csapatom, akikkel együtt gyorsabban találom meg azokat a megoldásokat, amelyeket bátran ajánlhatok az ügyfeleimnek.

Kovács Szilvi


Szilvi SalesAutopilotos belső munkatárs volt, amikor megismertem. Mindig nagyon lelkiismeretesen és pontosan végzi a munkáját, bátran javaslom mindenkinek, hogy tőle kérjen segítséget. Szakterülete az összetett rendszerek felépítése és karbantartása. Nagy tapasztalata van a zártkörű klubokban és az ismétlődő fizetési rendszerekben, jól ismeri a Braintree rendszerek lelkivilágát is 🙂 Foglalkozik továbbá WordPreses weboldalak készítésével, szövegírással is.

https://marketingfolyamat.hu

Dakio Sandrine


Sandrine is belsős SalesAutopilot kolléga volt, a fejlesztő csapat része, így jól ismeri a SAPi működését, hiszen még a szoftver kódjára is rálátása volt. Szoftverfejlesztőként és tesztelőként is dolgozott már több helyen. Bátran ajánlom őt, ha valami egyedi, különleges megoldásra van szükséged. Ő a SAPI-s Partnerek Partnere, sokszor segít nekik is. Javaslom, kövesd be az oldalát. A feltett tartalmak nemcsak haladóknak szólnak, sokszor találnak a kezdők is csodás ötleteket.

https://sapirendszerek.hu

Rólam mondták

Ákos egyszerűen, érthetően magyarázta el a rendszer alapjait. Úgy is sikerült később boldogulom, hogy korábban nem használtam hasonló rendszert. A kiépített automatizált folyamatok viszont rengeteg adminisztrációs terhet levesznek a vállamról! Már teljesen önműködő a workshop jelentkezés folyamata is, és az ajándékkártya vásárlásnál sincsen semmi dolgom, csak amit szeretek, a tanácsadást kell elvégeznem.
Végtelen türelemmel és szakértelemmel válaszolt minden "szőke" kérdésemre. Nélküle sehol nem lenne a rendszerem. Ő készítette el a hírlevélküldő rendszeremet, nekem csak a leveleket kell megírnom. Integrálta a webshopomat a SalesAutopilot-tal és megoldotta, hogy a Webshippy automatikusan kiszállítsa a könyveket, ne kelljen nekem semmit csinálnom.
Szívből ajánlom Ákost. 1 évig dolgoztunk együtt a SAPI-nál, és utána mint ügyfélszolgálatos is sokat segített, mikor kivitelezőként bármilyen kérdésem, technikai probléma adódott. Nagyon jól tanít, és mivel ő maga is használja a szoftvert, ezért látja felhasználói szemmel is, mi az a gyakorlati és elméleti tudás, amit át kell adni. A türelme legendás, és igazi csupaszív oktató. Aki szeretné megtanulni a SAPI-t, nála jó kezekben lesz. 🙂

Kiemelt referenciáim

casparus kiado cover

casparus.hu

A könyvkiadó salesoldalaihoz tartozó SalesAutopilot rendszer és a webshophoz tartozó tranzakciós levelek kialakításában vettem részt. Az ő rendszerük egyik elemét mutatja be a QR kódos belépőjegy generálása a SalesAutopilottal tudástár bejegyzésem.

Bankkártya elfogadók:
Barion
Számlázó szoftver:
Számlázz.hu
Honlap:
Wordpress
Webshop:
Woocommerce
Membership modul:
nincsen
Kiszállítás:
Webshippy

mom2be.hu

Az online kismama torna teljes rendszerét alakítottuk ki. Az értékesítési rendszert, a hozzátartozó leveleket és a zárt tagsági felületetet.
Bankkártya elfogadók:
Barion
Számlázó szoftver:
Számlázz.hu
Honlap:
Wordpress
Webshop:
Woocommerce
Membership modul:
emember
Kiszállítás:
nincsen

petrusmarta.hu

Az írónő rendszerében a SalesAutopilot a központi vezérlőegység, amely kezeli a vásárlásokat, fizetéseket, számlázást, a termékek kiszállítását. A rendszer része egy zárt klub is, amelynél a jogosultságok kiosztását végzi a SAPI.

Bankkártya elfogadók:
Barion, SimplePay, PayPal
Számlázó szoftver:
Számlázz.hu
Honlap:
Wordpress
Webshop:
Woocommerce
Membership modul:
Emembers, SalesAutopilot zárt landing oldal
Kiszállítás:
Webshippy

zekastyling.hu

Cseke-Kovács Zsófi stylist fő célja az automatizálás volt, így első lépésben a Workshopokra való jelentkezést és az ajándékkártyák automatikus kiküldését készítettük el.

Bankkártya elfogadók:
Barion
Számlázó szoftver:
Számlázz.hu
Honlap:
Wordpress
Webshop:
nincsen
Membership modul:
nincsen
Kiszállítás:
nincsen

További referenciák

Szolgáltatók és programok, amelyek használatát javaslom neked

Hírlevél küldés:
SalesAutopilot, Tinyletter

Marketing és Cégautomatizálás
SalesAutopilot

Salesfunnel, Honlap:
WordPress, Elementor, Generatepress

Membership rendszer:
Emember, Membermouse

Bankkártya-szolgáltatás:
OTP Simple, Barion

Videókezelés:
Vimeo, Youtube

Számlázás:
Számlázz.hu, Billingo

Domain és tárhely szolgáltatás:
tárhely.eu, Kingsta

A linkek affiliate linkek. Neked nem kerül többe, de engem támogatsz, ha ezeken a linkeken keresztül veszed igénybe a szolgáltatásokat.

Szeretnél te is ilyen rendszert magadnak? Keress bátran!

e-mail

akos@harmatakos.hu

telefonszám

+36-30-58-38-066

Messenger chat

© All rights Reserved. CFÉ Kft. – Harmat Ákos

Az ÁSZF és az adatkezelési tájékoztatóm itt érhető el.

Tagok belépése

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!