Legyen számodra egyszerű a SalesAutopilot!

Ki Az a HArmat Ákos és Miért tud segíteni neked?

Harmat Ákos vagyok, boldog hatgyermekes édesapa, SalesAutopilot (SAPI) szakértő, oktató, tréner, rugby edző, ex rugby válogatott játékos, és sok-sok további sportág szakirányú edzője. Önműködő rendszerek megvalósítója, kivitelezője, tanácsadója.

25 éve foglalkozom oktatással. Tanítottam általános iskolában, egyetemen és felnőttképzésben is. Mindig mindenkinél megtalálom a megfelelő hangot és módszert, hiszen az éltet engem, hogy a képzés végén valódi, gyakorlati tudással álljon fel a tréningről a résztvevő.

A SalesAutopilotot 2014. óta használom saját vállalkozásaimban. Sok időt és idegességet spóroltak meg nekem az automatizált rendszereim. Mindig nagy öröm az értékesítési tölcséreim kiváló eredményeit böngészni. E rendszereknek köszönhetően a 8 órás munkahely mellett is tudtam működő vállalkozást vezetni.

2016. augusztusától a SalesAutopilot belső munkatársaként dolgoztam az Ügyfélsiker csapatban. Személyesen trénerként is találkozhattak velem a felhasználók, több tucat Tudásbázis bejegyzéssel segítettem az ügyfelek gyors elindulását, Technical Support Specialist munkakörben pedig az ügyfelek technikai elakadásaiban segítettem.

2019. őszétől pedig SalesAutopilot külsős tanácsadóként, oktatóként és rendszerépítőként segítem a vállalkozókat. 

Küldetésem:

Segítek, hogy

  • amikor belépsz a SalesAutopilotba, minden egyszerű és érthető legyen.
  • magabiztosan kezeld az egyik legnépszerűbb hazai marketing és cégautomatizálási szoftvert.
  • hatékony, eredményes, önműködő értékesítési rendszert alakíts ki.
  • több időt tudj tölteni a családoddal, gyerekeiddel, mert a SalesAutopilot új munkatársként, akár éjszaka is dolgozik neked.

Mastermind csapatom

Sokszor van olyan izgalmas kihívás a SalesAutopilot rendszerek építése, az oktatási anyagok készítése alatt, amit jó, ha megbeszélek más kivitelezőkkel.

Van egy nagyon jó mastermind csapatom, akikkel együtt gyorsabban találom meg azokat a megoldásokat, amelyeket bátran ajánlhatok az ügyfeleimnek.

Kovács Szilvi


Szilvi SalesAutopilotos belső munkatárs volt amikor megismertem. Mindig nagyon lelkiismeretesen és pontosan végzi a munkáját, bátran javaslom mindenkinek, hogy tőle kérjen segítséget. Szakterülete az összetett rendszerek felépítése és karbanatartása. Nagy tapasztalata van a zártkörű klubokban és az ismétlődő fizetési rendszerekben, jól ismeri a Braintree rendszerek lelkivilágát is 🙂 Foglalkozik továbbá WordPreses weboldalak készítésével szövegírással is.

https://marketingfolyamat.hu

Dakio Sandrine


Sandrine is belsős SalesAutopilot kolléga volt, a fejlesztő csapat része, így jól ismeri a SAPi működését, hiszen még a szoftver kódjára is rálátása volt. Szoftverfejlesztőként és tesztelőként is dolgozott már több helyen. Bátran ajánlom őt, ha valami egyedi, különleges megoldásra van szükséged. Ő a SAPI-s Partnerek Partnere, sokszor segít nekik is. Javaslom, kövesd be az oldalát. A feltett tartalmak nem csak haladóknak szólnak, sokszor találnak a kezdők is csodás ötleteket.

https://sapirendszerek.hu

Rólam mondták

Ákos egyszerűen, érthetően magyarázta el a rendszer alapjait. Úgy is sikerült később boldogulom, hogy korábban nem használtam hasonló rendszert. A kiépített automatizált folyamatok viszont rengeteg adminisztrációs terhet levesznek a vállamról! Már teljesen önműködő a workshop jelentkezés folyamata is, és az ajándékkártya vásárlásnál sincsen semmi dolgom, csak amit szeretek, a tanácsadást kell elvégeznem.
Végtelen türelemmel és szakértelemmel válaszolt minden "szőke" kérdésemre. Nélküle sehol nem lenne a rendszerem. Ő készítette el a hírlevélküldő rendszeremet, nekem csak a leveleket kell megírnom. Integrálta a webshopomat a SalesAutopilot-tal és megoldotta, hogy a Webshippy automatikusan kiszállítsa a könyveket, ne kelljen nekem semmit csinálnom.
Szívből ajánlom Ákost. 1 évig dolgoztunk együtt a SAPI-nál, és utána, még mint ügyfélszolgálatos is sokat segített, mikor kivitelezőként bármilyen kérdésem, technikai probléma adódott. Nagyon jól tanít, és mivel ő maga is használja a szoftvert, ezért látja felhasználói szemmel is, mi az a gyakorlati és elméleti tudás, amit át kell adni. A türelme legendás, és igazi csupaszív oktató. Aki szeretné megtanulni a SAPI-t, nála jó kezekben lesz. 🙂

e-mail

akos@harmatakos.hu

telefonszám

+36-30-58-38-066

Messenger chat

© All rights Reserved. CFÉ Kft. – Harmat Ákos

Adatkezelési tájékoztatóm itt érhető el.