Legyen számodra egyszerű a SalesAutopilot!

Miről olvashatsz ezen az oldalon?
Kattints, ha valamelyik érdekel!

A Küldetésem

Segítek, hogy

 • amikor belépsz a SalesAutopilotba, minden egyszerű és érthető legyen.
 • magabiztosan kezeld az egyik legnépszerűbb hazai marketing és cégautomatizálási szoftvert.
 • hatékony, eredményes, önműködő értékesítési rendszert alakíts ki.
 • több időt tudj tölteni a családoddal, gyerekeiddel, mert a SalesAutopilot új munkatársként, akár éjszaka is dolgozik neked.

Ki az a Harmat Ákos, és miért tud segíteni neked?

Harmat Ákos vagyok, boldog hatgyermekes édesapa, SalesAutopilot (SAPI) szakértő, oktató, tréner, rugby edző, ex rugby válogatott játékos, és sok-sok további sportág szakirányú edzője. Önműködő rendszerek megvalósítója, kivitelezője, tanácsadója.

25 éve foglalkozom oktatással. Tanítottam általános iskolában, egyetemen és felnőttképzésben is. Mindig mindenkinél megtalálom a megfelelő hangot és módszert, hiszen az éltet engem, hogy a képzés végén valódi, gyakorlati tudással álljon fel a tréningről a résztvevő.

Oktatói munkáim

 • Dunaújvárosi főiskola
 • Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara
 • Szegedi Tudományegyetem
 • Marianum Általános Iskola
 • 2F és InterPC Iskola

2016. augusztusától a SalesAutopilot belső munkatársaként dolgoztam az Ügyfélsiker csapatban. Személyesen trénerként is találkozhattak velem a felhasználók, több tucat Tudásbázis bejegyzéssel segítettem az ügyfelek gyors elindulását, Technical Support Specialist munkakörben pedig az ügyfelek technikai elakadásaiban segítettem.

2019. őszétől pedig SalesAutopilot külsős tanácsadóként, oktatóként és rendszerépítőként segítem a vállalkozókat. 

A storym: Gyomorgörcstől a megnyugvásig

Lassan 25 éve tartok hobbiból sportrendezvényeket. A 2010-es évektől kezdve az új szerelmem a Crossfit versenyek szervezése volt. Csodálatos ez a sportág, szinte mindenki megtalálja a számára megfelelő szintet, ahol küzdhet a többiek ellen, és legyőzheti legnagyobb ellenfelét, saját magát! Nem csoda, hogy hazánkban is hamar népszerűségre tett szert, és bele is kezdtem a hazai versenyek szervezésébe. Mivel itthon először én foglalkoztam ezekkel a megmérettetésekkel, nem volt igazán jó példa arra, hogy milyen módon célszerű a nevezést, az online selejtezők eredményének leadását, és magát a verseny adminisztrációját vezetni. A helyzetet csak bonyolította, hogy négy év alatt a csapatommal eljutottunk odáig, hogy több, mint száz versenyző versenyzett, 6 kategóriában, ami hatalmas adminisztrációs teher volt.

Akkoriban a “jól bevált” google formot használtam, ezen keresztül érkeztek a nevezések. Ezután egy google táblázatba szépen manuálisan minden egyes lépést berögzítettem:

Kiküldtem a köszönő levelet, amelyben benne volt a számlaszámom, ahova vártam az utalást. Ha a pénz beérkezett, akkor egy újabb oszlopban jelöltem a beérkezés dátumát, majd szépen kézzel új oszlop – számlázni, újabb oszlop – a számlát nyomtatni. Ha a pénz nem érkezett be, akkor manuálisan egyesével ki kellett küldeni az emlékeztetőket (következő oszlop). A rendezvény előtt már nem bírtam egyesével küldeni a fontos információkat, így cc-ztem mindenkit (oszlop, ahol mindenkit bejelöltem), ami természetesen adatvédelmi szempontból nem túl helyes. Ráadásul a gmail is tömeges levélküldésnek tekintette, így a levelek nagy része spam mappába került. Emiatt jó pár telefonhívás érkezett, ahol szépen szóban el kellett mondanom a lényeget, bizakodva, hogy nem felejtettem ki semmi fontosat.

A versenyhelyszínre egy csomó papírral érkeztem, több száz számlával, aminek a felét kidobhattam, mert nem kellett, a másik felénél pedig módosítást kértek. Még jó, hogy volt nálam nyomtató, így a manuális sztornózás után újra kiállíthattam és kinyomtathattam a számlákat. A verseny szépen lezajlott, majd óriási lelkierő kellett ahhoz, hogy kiküldjem a feedback kérdéseket, amik csak tovább növelték az oszlopok számát a táblázatomban.

Ez ismétlődött hónapról – hónapra, és a csodás hobbiból egy gyomorgörcsöt okozó nyűg lett. Már nem volt kedvem nekiállni szervezni, már utáltam a versenynaptár összeállítását, amikor 2014-ben az egyik barátom kimondta a varázsigét: “ Miért nem próbálod ki a SalesAutopilot? Úgyis ingyenes az elején.”

Elkezdtem felépíteni a rendszeremet, kihasználtam a SalesAutopilot fantasztikus Tudásbázisát, és másfél óra alatt kész volt a teljes adminisztrációs rendszerem. “Szerencsém volt”, hiszen a levélsablonok megvoltak, egy webshop miatt volt már bankkártya-elfogadó szerződésem, de akkor is…… MÁSFÉL ÓRA – néha egy-egy versenyzővel foglalkoztam ennyit.

Nézzük, mit is tudott ez a rendszer:
SalesAutopilot-os űrlapon érkezett a nevezés, ki lehetett választani a kategóriát, és a legfontosabb kérdéseket kötelező volt megválaszolni.
A fizetés bankkártyával történt, teljesen automatizálva, a számlát is elkészítette a rendszer, és automatikusan ki is küldte a legfontosabb tudnivalókkal.
A rendezvény előtti leveleket CTRL+C – CTRL+V-vel egyszer elkészítettem, és utána minden rendezvényre automatikusan kiküldésre kerültek.
A rendezvény után a feedback folyamat is automatizált volt, amelynek része volt a Facebook-os ajánlás is.

A legszebb azonban az volt, hogy ez a rendszer a következő rendezvényen is működött: csak a dátumokat kellett átírnom, és automatikusan futott minden a következő versenyen ugyanúgy.

Felszabadultam… Végre újra azt csináltam, amit szeretek: versenyt szerveztem, és nem vesztem el a sok-sok adminisztrációban. Már csak azt kellett kitalálnom, hogy mihez kezdjek a sok felszabadult időmmel. De ez már egy másik történet …..

DigitalMarketer végzettségeim

CVO

Customer Value Optimization Specialist

CMS

Community Management Specialist

Mastermind csapatom

Sokszor van olyan izgalmas kihívás a SalesAutopilot rendszerek építése, az oktatási anyagok készítése során, amit jó, ha megbeszélek más kivitelezőkkel.

Van egy nagyon jó mastermind csapatom, akikkel együtt gyorsabban találom meg azokat a megoldásokat, amelyeket bátran ajánlhatok az ügyfeleimnek.

Kovács Szilvi


Szilvi SalesAutopilotos belső munkatárs volt, amikor megismertem. Mindig nagyon lelkiismeretesen és pontosan végzi a munkáját, bátran javaslom mindenkinek, hogy tőle kérjen segítséget. Szakterülete az összetett rendszerek felépítése és karbantartása. Nagy tapasztalata van a zártkörű klubokban és az ismétlődő fizetési rendszerekben, jól ismeri a Braintree rendszerek lelkivilágát is 🙂 Foglalkozik továbbá WordPreses weboldalak készítésével, szövegírással is.

https://marketingfolyamat.hu

Dakio Sandrine


Sandrine is belsős SalesAutopilot kolléga volt, a fejlesztő csapat része, így jól ismeri a SAPi működését, hiszen még a szoftver kódjára is rálátása volt. Szoftverfejlesztőként és tesztelőként is dolgozott már több helyen. Bátran ajánlom őt, ha valami egyedi, különleges megoldásra van szükséged. Ő a SAPI-s Partnerek Partnere, sokszor segít nekik is. Javaslom, kövesd be az oldalát. A feltett tartalmak nemcsak haladóknak szólnak, sokszor találnak a kezdők is csodás ötleteket.

https://sapirendszerek.hu

A Csapat

I am text block. Click edit button to change.

Harmat Ákos

Harmat Ákos

– SalesAutopilot rendszerek megtervezése, felépítése
– Online tanfolyami rendszerek felépítése
– Webshopok…
– Marketing automatizálás…
– Tréningek…
– Konzultáció, villám segítség….

Dakio Sandrine

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gyulai Borbála

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Rólam mondták

Ákos egyszerűen, érthetően magyarázta el a rendszer alapjait. Úgy is sikerült később boldogulom, hogy korábban nem használtam hasonló rendszert. A kiépített automatizált folyamatok viszont rengeteg adminisztrációs terhet levesznek a vállamról! Már teljesen önműködő a workshop jelentkezés folyamata is, és az ajándékkártya vásárlásnál sincsen semmi dolgom, csak amit szeretek, a tanácsadást kell elvégeznem.
Végtelen türelemmel és szakértelemmel válaszolt minden "szőke" kérdésemre. Nélküle sehol nem lenne a rendszerem. Ő készítette el a hírlevélküldő rendszeremet, nekem csak a leveleket kell megírnom. Integrálta a webshopomat a SalesAutopilot-tal és megoldotta, hogy a Webshippy automatikusan kiszállítsa a könyveket, ne kelljen nekem semmit csinálnom.
Szívből ajánlom Ákost. 1 évig dolgoztunk együtt a SAPI-nál, és utána, még mint ügyfélszolgálatos is sokat segített, mikor kivitelezőként bármilyen kérdésem, technikai probléma adódott. Nagyon jól tanít, és mivel ő maga is használja a szoftvert, ezért látja felhasználói szemmel is, mi az a gyakorlati és elméleti tudás, amit át kell adni. A türelme legendás, és igazi csupaszív oktató. Aki szeretné megtanulni a SAPI-t, nála jó kezekben lesz. 🙂

Kiemelt referenciáim

Egyedi scriptek megírása

Leggyakrabban az alábbi funkciókhoz kérik ügyfeleink az egyedi megoldásokat:

 • E-mail cím ellenőrzése űrlapon
 • Intelligens űrlapok
 • Tagsági rendszeren belüli számlaközpont
 • Termékfüggő szállítási mód
 • Szabadáras megrendelő űrlap (tanácsadás számlázásához, támogatás gyűjtéséhez)
 • Egyedi képernyők
 • SalesAutopilot kuponok átadása WooCommerce webshopnak
 • Kedvezmény érvényesítése jelölőnégyzettel, SalesAutopilot megrendelő űrlap használatával
 • Kiszállításnál választható országok korlátozása
 • Rendelt termék darabszámok listamezőkbe mentése
 • Külső weboldalon történő SalesAutopilot elemek megjelenítése (szegmens érték, adatmódosító űrlap)

 • élményfalu automatizált jelentkezések

  elmenyfalu.hu

  A rendzvényekre való jelentkezést automatizáltuk. Az intelligens űrlapoksegítségével a szervező egyszerűen tudja rögzíteni a következő programokat, a jelentkezők pedig látják, mennyi szabad hely van még.
  Teljeskörű feedback folyamat is kiépítésre került.

  Bankkártya elfogadó:
  OTP Simple
  Számlázó szoftver:
  Számlázz.hu
  Honlap:
  Wordpress
  Webshop:
  SalesAutopilot
  Membership modul:
  nincs
  Kiszállítás:
  nincs

  Napmuhely workshop jelentkezesek

  napmuhely.hu

  A kézműves workshopok intelligens űrlapjai segítségével a tréningeket gyorsan be lehet rögzíteni. A megrendelő űrlapokon a vásárlók számára csak azok a workshopok látszanak, amelyekre még van hely.
  Az automatikusan generált ajándékutalvány pedig pár perccel a vásárlás után megérkezik a vevőhoz (a cég arculatához illő designnal, egyedi kuponkóddal), melyet kinyomtatva vagy e-mailben is át tud adni szeretteinek.

  Bankkártya elfogadó:
  Barion
  Számlázó szoftver:
  Számlázz.hu
  Honlap:
  Wordpress
  Webshop:
  SalesAutopilot
  Membership modul:
  nincs
  Kiszállítás:
  nincs

  casparus kiado cover

  casparus.hu

  A könyvkiadó salesoldalaihoz tartozó SalesAutopilot rendszer és a webshophoz tartozó tranzakciós levelek kialakításában vettem részt. Az ő rendszerük egyik elemét mutatja be a QR kódos belépőjegy generálása a SalesAutopilottal tudástár bejegyzésem.

  Bankkártya elfogadók:
  Barion
  Számlázó szoftver:
  Számlázz.hu
  Honlap:
  Wordpress
  Webshop:
  Woocommerce
  Membership modul:
  nincsen
  Kiszállítás:
  Webshippy

  mom2be.hu

  Az online kismama torna teljes rendszerét alakítottuk ki. Az értékesítési rendszert, a hozzátartozó leveleket és a zárt tagsági felületetet.
  Bankkártya elfogadók:
  Barion
  Számlázó szoftver:
  Számlázz.hu
  Honlap:
  Wordpress
  Webshop:
  Woocommerce
  Membership modul:
  emember
  Kiszállítás:
  nincsen

  petrusmarta.hu

  Az írónő rendszerében a SalesAutopilot a központi vezérlőegység, amely kezeli a vásárlásokat, fizetéseket, számlázást, a termékek kiszállítását. A rendszer része egy zárt klub is, amelynél a jogosultságok kiosztását végzi a SAPI.

  Bankkártya elfogadók:
  Barion, SimplePay, PayPal
  Számlázó szoftver:
  Számlázz.hu
  Honlap:
  Wordpress
  Webshop:
  Woocommerce
  Membership modul:
  Emembers, SalesAutopilot zárt landing oldal
  Kiszállítás:
  Webshippy

  zekastyling.hu

  Cseke-Kovács Zsófi stylist fő célja az automatizálás volt, így első lépésben a Workshopokra való jelentkezést és az ajándékkártyák automatikus kiküldését készítettük el.

  Bankkártya elfogadók:
  Barion
  Számlázó szoftver:
  Számlázz.hu
  Honlap:
  Wordpress
  Webshop:
  nincsen
  Membership modul:
  nincsen
  Kiszállítás:
  nincsen

  További referenciák

  Szolgáltatók és programok, amelyek használatát javaslom neked

  Hírlevél küldés:
  SalesAutopilot, Tinyletter

  Marketing és Cégautomatizálás
  SalesAutopilot

  Salesfunnel, Honlap:
  WordPress, Elementor, Generatepress

  WordPress bővítmények
  HelloPack WP

  Membership rendszer:
  Emember, Membermouse

  Learning Management System
  Learndash, Tutor LMS

  Bankkártya-szolgáltatás:
  OTP Simple, Barion

  Videókezelés:
  Vimeo, Youtube

  Számlázás:
  Számlázz.hu, Billingo

  Domain és tárhely szolgáltatás:
  tárhely.eu, Sybell, Kingsta

  Webinár szoftver
  Google Meet, StreamYard, Zoom

  További szoftverek, amelyek megkönnyítik az életedet
  eSzerződés

  A linkek affiliate linkek. Neked nem kerül többe, de engem támogatsz, ha ezeken a linkeken keresztül veszed igénybe a szolgáltatásokat.

  Szeretnél te is ilyen rendszert magadnak? Keress bátran!

  e-mail

  akos@harmatakos.hu

  telefonszám

  +36-30-58-38-066

  Messenger chat

  © All rights Reserved. CFÉ Kft. – Harmat Ákos

  Az ÁSZF és az adatkezelési tájékoztatóm itt érhető el.

  X

  Elfelejtetted a jelszavadat?

  Csatlakozz hozzánk!