Felezd meg a munkaidőd, duplázd meg a bevételed!

WP eMember – jobb, mint a Membermouse? Nekem sokszor igen!

WordPress Membership Plugin
WP emember

A WP eMember egy népszerű tagsági rendszer kezelő WordPress plugin, ami gyakorlatilag az összes fontos funkciót tudja, amire szükséged lehet egy SalesAutopilottal irányított zárt tagsági / klub rendszerben, ráadásul nagyon kedvező az árképzése.

Ezt a bővítményt használtam Petrus Márta Boldog Anyu Klubjában, ami egy ismétlődő fizetésre épülő, elementoros oktatási felülettel rendelkező zárt klub.  Egy általam felépített, több videóból álló online torna program rendszerében pedig a termékeket kilenc kombinációban lehetett megvenni, és ott is jó szerepelt ez a tagsági bővítmény. Mind a két rendszerben a SalesAutopilot a központi agy, ez a szoftver kezeli a jelentkezést, a fizetést és számlázást, a jogosultságok kiosztását és a levelezést.

A WP eMember általános bemutatása

Ezzel a bővítménnyel a weboldalad összes tartalmához tudsz jogosultságot beállítani. Az oldalakhoz, a bejegyzésekhez, és a hozzászólásokhoz is.

Létrehozhatsz többféle hozzáférési szintet, és egy feliratkozóhoz több jogosultságot is rendelhetsz. A plugin tudja kezelni az automatikus jogosultság váltást (adott nap elteltével új szintre lépteti a feliratkozót), de ha SAPI-t használsz, érdemes onnan vezérelni a jogok kiadását. Erre természetesen külső műveletekkel is lehetőséged van.

Az alap jogosultságok kezelése egy egyszerű művelet, amit a bővítmény Tudásbázis bejegyzései alapján könnyedén el tudsz végezni. Készíts SalesAutopilotos külső műveletet a tag létrehozásához vagy inaktívvá tételéhez.  Ha elakadsz, bátran keress chaten. Bonyolultabb rendszerek esetén szükséged lehet Sandrine eMember scriptjére – ezzel el tudod menteni az eMemberes ID-t a SAPIban, így több lehetőséged van a jogosultságok módosítására.

Nagyon fontos tulajdonsága az eMembernek, hogy egy oldalon belül is létre lehet hozni több jogosultsági blokkot. Összerakhatod az oldalt például úgy, hogy egy prémium szintű tartalom egy kis részét az alap felhasználók számára is megjeleníted, majd amikor a felhasználó rákattint a “Tovább” címkére, a rendszer jelzi, hogy váltson egy magasabb szintű tagsági csomagra, hogy a további tartalomhoz is hozzájuthasson.

WP eMember vs Membermouse

A nagy rivális Membermousehoz képest van pár hátránya, de szerencsére, ha SAPI-t használsz, akkor ez nem jelentős.
Hátránya, hogy kevesebb fizetési módot kezel, és a naplózása sem olyan fejlett, mint néhány más membership pluginnak. Talán a kezelőfelülete sem olyan dizájnos, mint más bővítménynek, de ha kedveled a SalesAutopilot felületét, itt is el fogsz igazodni.

A Membermouse integráció a SalesAutopilot “Mindent bele!” csomagjának a része (vagy Sandrine Membermouse scriptjét használhatod). Az eMember egy további előnye, hogy ezt sima automatizálás csomagban is tudod használni.

Ár / minőség arány

A WP eMember plugin ár / minőség aránya pillanatnyilag verhetetlen. Ára egyszeri 49,95 USD, ráadásul ehhez korlátlan számú domainen való használat, élethosszig tartó frissítés, és jó ügyfélszolgálat is jár.

Ha kérdésed van az eMemberrel kapcsolatban, vagy kipróbálnád, keress nyugodtan. Ha pedig szeretnéd megvásárolni, megköszönöm, ha az én affiliate linkemet használod.

A kedvenc funkcióim:

 • A telepítése egyszerű. Feltöltöd, aktiválod és használod.
 • Teljes membership rendszer kezelő. Azaz a feliratkozást, fizetést, profil beállítást, jogosultság állítást is kezeli.
 • A tartalom védelmében a cikkek, oldalak teljes tartalmát, vagy csak egy részét különböző jogosultsági szintekhez köthetjük.
 • Könnyen integrálható a SalesAutopilottal.
 • Van magyar nyelvű fordítása.
 • Korlátlan számú jogosultsági szint hozható létre.
 • Több oldalon használható licence van.
 • Felhasználói feketelista hozható létre.
 • Felhasználónként több jogosultságot kezel, így többtermékes rendszerben is használható plugin.
 • Eltelt napok száma alapján automatikusan tud jogosultságot váltani.
 • Jogosultságonként különböző nyitóoldal állítható be.
 • Könnyen integrálható több fizetési móddal: PayPal, Braintree Payments, WooCommerce.
 • WordPress Affiliate Software, WP eStore integrációval rendelkezik.

Keress meg bátran, ha oktatási központ, zártkörű klub indításán gondolkozol!

Figyelmeztetés: a bejegyzés néhány helyen affiliate linkeket tartalmaz!

Facebook
LinkedIn
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!