Legyen számodra egyszerű a SalesAutopilot!

Tudástár

Számlázz.hu kulcs használata a SalesAutopilotban

Ebben a bejegyzésben bemutatom, hogyan lehet biztonságosabbá tenni a kapcsolatot a Számlázz.hu fiókkal. Ennek a beállításnak azt elvégzését akkor is javaslom, ha SalesAutopilottal került integrálásra a számlázó, de akkor is fontos, ha egy webshoppal.

Fontosság: Fontos
Szint: Kezdő
Téma: Integráció

Miért fontos ez?
Ha már most használod a Számlázz.hu integrációt, akkor a SalesAutopilotban a számlázz.hu felhasználóneved és a jelszavad van megadva és ezek a fontos információk közlekedtek a neten. Láthatták a kollégák (akinek volt megfelelő joga) és a fiókodhoz hozzáférő partnerek. Ez mindenképpen biztonsági kockázat volt, még ha nem is hallottam ebből eredő problémáról.

A számlázz.hu fejlesztésének köszönhetően most már nem ezeket az adatokat kell megadni, hanem a Számla Agent kulcsot. Ez könnyen cserélhető, kapcsolatonként külön-külön létrehozható és nem lehet belépni vele a számlázz.hu fiókba a felületen. A régi azonosítási rendszer (felhasználó/jelszó) még működik, de érdemes már most átállni a kulcsos megoldásra, hiszen pár perc és jelentős biztonságnövekedéssel jár.

Számla Agent kulcs létrehozása
A kulcsot a számlázási fiók gazdája vagy adminisztrátora jogosult legenerálni.

Lépések:

  1. Lépjél be a számlázz.hu fiókba.belépés a szamlazz.hu fiókba
  2. Görgess le a vezérlőpult felhasználói blokkjáig, majd a kulcsra kattintva hozz létre egy Számla Agent kulcsot.

A kulcs megjelenik a listán és a mellette lévő ikonra kattintva a vágólapra helyezhető így könnyen beállítható a SalesAutopilotban is.

SalesAutopilot beállítása

A Lista beállítások / Integrációk / számlázz.hu beállítások menüpontban kell a felhasználónévhez és a jelszavához is a kulcsot megadni. Más beállításra nincsen szükség. Erről a Automatikus számlázás Számlázz.hu segítségével SalesAutopilot Tudásbázis bejegyzés ír, így én nem térek rá itt külön.

Ha szeretnéd, hogy elvégezzem a különböző integrációs beállításokat, akkor írjál nekem bátran.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Éles a Barion Pixel. Mik a teendőid?

Szeptember elején elindult a Barion Pixel éles működése. Erről elég kevés információ jutott el a kereskedőkhöz, ezért szeretném röviden összefoglalni a legfontosabb információkat. Fontosság: FONTOS

Olvass tovább>>