Legyen számodra egyszerű a SalesAutopilot!

Tudástár

Órákat spórolhat neked a szamlazz.hu autokassza, ha a MagNet Banknál vagy a K&H-nál van a folyószámlád!

A MagNet Bank után már a K&H Banknál is lehetőséged van szinkronizálni a bankszámládat a Számlázz.hu fiókoddal. Ezzel egy újabb időrabló, monoton, és sok hibázási lehetőséget tartalmazó folyamatot automatizálhatsz!

Fontosság: Fontos
Szint: Kezdő
Téma: számlázás, beérkeztetés, integráció
Olvasási idő: 2 perc

Az számlázz.hu autokassza szolgáltatásának használatával többé nem kell foglalkoznod a számládra érkező átutalások és a bizonylatok párosítgatásával. Sőt, ami a mi számunkra még fontosabb: a beérkeztetés innentől kezdve a SalesAutopilotban is automatikus megtörténik.

Ehhez csak arra kell rávenned 😀 az ügyfeledet, hogy amikor utal, a közleményben szerepeltesse a számla/díjbekérő sorszámát, vagy a rendelésszámát.

Az átutalások beérkeztetése heti szinten könnyen elérheti a több órát is. A SalesAutopilot rendszerével ezt könnyen le lehet csökkenteni, de az igazán jó megoldás az Autokassza.

Ha összekötöd a SalesAutopilotot, a Számlázz.hu fiókodat, és a K&H vagy MagNet Bank számládat, a teljes folyamat automatizáltan működik majd. A számlák státusza kifizetetté válik a számlázóban és a SAPI-ban is, sőt, beállítható, hogy a számla automatikusan kiállítódjon, amikor egy díjbekérőre beérkezik a kért összeg…

Az eredeti Számlázz.hu-s bejelentést itt tudod elolvasni: https://www.szamlazz.hu/autokassza-a-kh-bankkal/

Ha szeretnéd, hogy átnézzem a marketinged és a céges folyamataid automatizálásának lehetőségeit, írj nekem egy üzenetet. Az ingyenes audit során megkeressük, hogy az automatizálással hol és hogyan tudsz időt és pénzt spórolni.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest