Felezd meg a munkaidőd, duplázd meg a bevételed!

Órákat spórolhat neked a szamlazz.hu autokassza, ha a MagNet Banknál vagy a K&H-nál van a folyószámlád!

A MagNet Bank után már a K&H Banknál is lehetőséged van szinkronizálni a bankszámládat a Számlázz.hu fiókoddal. Ezzel egy újabb időrabló, monoton, és sok hibázási lehetőséget tartalmazó folyamatot automatizálhatsz!

Fontosság: Fontos
Szint: Kezdő
Téma: számlázás, beérkeztetés, integráció
Olvasási idő: 2 perc

Az számlázz.hu autokassza szolgáltatásának használatával többé nem kell foglalkoznod a számládra érkező átutalások és a bizonylatok párosítgatásával. Sőt, ami a mi számunkra még fontosabb: a beérkeztetés innentől kezdve a SalesAutopilotban is automatikus megtörténik.

Ehhez csak arra kell rávenned 😀 az ügyfeledet, hogy amikor utal, a közleményben szerepeltesse a számla/díjbekérő sorszámát, vagy a rendelésszámát.

Az átutalások beérkeztetése heti szinten könnyen elérheti a több órát is. A SalesAutopilot rendszerével ezt könnyen le lehet csökkenteni, de az igazán jó megoldás az Autokassza.

Ha összekötöd a SalesAutopilotot, a Számlázz.hu fiókodat, és a K&H vagy MagNet Bank számládat, a teljes folyamat automatizáltan működik majd. A számlák státusza kifizetetté válik a számlázóban és a SAPI-ban is, sőt, beállítható, hogy a számla automatikusan kiállítódjon, amikor egy díjbekérőre beérkezik a kért összeg…

Az eredeti Számlázz.hu-s bejelentést itt tudod elolvasni: https://www.szamlazz.hu/autokassza-a-kh-bankkal/

Ha szeretnéd, hogy átnézzem a marketinged és a céges folyamataid automatizálásának lehetőségeit, írj nekem egy üzenetet. Az ingyenes audit során megkeressük, hogy az automatizálással hol és hogyan tudsz időt és pénzt spórolni.

Facebook
LinkedIn
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!